E-pennut

Emä RT Cinny ”Armi” Isä BH, AGI3 Linnaniity Asterix”Torsti”

14643103_10209601290443085_2072057442_n

14805575_10209601118518787_960447858_n

Red Team’s Elsa ”Rosa” Om. Nicko Kajander, Kuusamo

Red Team’s Eemeli ”Horus” Om. Nisamar Perez, Espanja harrastaa tokoa

Red Team’s Eetu”Eetu” Om. Jaana Matero, Harrastaa tokoa ja paimentaa.

Red Team’s Eino ”Koda” Om. Veera Karhu, Lappeenranta Harrastaa tokoa ja agilityä

Red Team’s Eka ”Eka” Om. Martti Taskinen, Mikkeli harrastaa mejää

Red Team’s Elmo ”Lemmy” Om. Heli Ljetoff, Ivalo harrastaa agilityä

ARMI

Armin tausta tulee kennelin ensimmäisen tuontinartun Öbetet’s Mist ”Mila” linjoista. Mila on tuotu Ruotsista Joel Svenssonin kennelistä. Milan taustalta löytyy huippu paimenia, joilla on kisattu arvokisoja paimennuksessa Ruotsissa, sekä muualla maailmalla (EM, MM)

Armi asustaa Nastolassa Leenan ja Vesan luona. Armi harrastaa tokoa, agilityä ja paimennusta, sekä toimii Leenan mukana koulukoirana. Armilla on vahva paimennusvietti ja se osaa lukee lampaita hyvin. Se suhtautuu uusiin ihmisiin ja paikkoihin uteliaan innostuneesti. Se tulee toimeen myös hyvin pienten lasten ja toisten koirien kanssa. Armilla ei ole alusta-arkuutta ja se on helppo ottaa mukaan joka paikkaan. Armi on aina ollut perustervekoira.

Armin veli RT Columbo ”Konna” työskentelee Joensuun poliisilla erikoismuuntohuume, sekä rahan etsintä koirana. Konna valmistui virkakoiraksi syksyllä 2016 hyvin arvosanoin.

Armin emä Red Team’s Active ”Ahku” on työskennellyt Savonlinnassa omistajan Marjon työpaikalla eläinlääkäri projektissa pässeillä ja lampailla sekä kotitilalla lammaspaimenena ollen monessa työtehtävässä korvaamaton apu. Ahku on erittäin avoin, sosiaalinen muille koirille sekä ihmisille. Se on todella kiihkeä koira, jolla on vahva paimennusvietti. Ahku on koira, joka ei koskaan jätä töitä kesken.

Ahkun isä on Kilcreen fox ”Fox” paimenlinjainen uros Englannista, joka on voittanut useita isoja paimennus kokeita. Sillä on useita jälkeläisiä eripuolilla maailmaa. Monella Foxin jälkeläisillä on vahva pelastuskoira tausta valmistuen ”virkaan”

Ahkun sisko FI KVA, FI TVA, BH, HK3, EK1, RTK1, AGI 3, PKSM3, NOM4, RT Alive RT Alive ”Riina” kisaa PK’ssa Haussa SM/NOM tasolla, lisäksi Riina on agilityssä sertiä vaille valio. Se on myös suomen tottelevaisuus valio. Riina Valiotui kesällä 2016 PK SM -kisoissa haussa voittaen samalla henkilökohtaisen pronssin.

Armin isä on PPR Glencraig ”Glen” joka on tuotu Ruotsista. Se työskentelee lypsykarjatilalla ja on suorittanut paimennuksen perusradan. Glenillä on vahva jälkeläisnäyttö usealla eri nartulla. Pentueet on rekistöröity Suomen kennelliittoon sekä Suomen paimenkoirayhdistykseen. Glen on hyvin tasainen ja harkitsevainen luonne, joka ei anna perikse naudoille missään tilanteessa. Luonteeltaan se on avoin ihmisiä ja muita eläimiä kohtaan.

TORSTI

Torsti asuu Lappeenrannassa lapsiperheessä Kaisan kisakoirana. Torsti on suorittanut BH kokeen ja harrastaa hakua. Päälajina on Agility missä se kisaa kolmosluokassa. Torsti on sekä perusradalta, että hyppyradalta sertiä vaille kaksoisvalio. Lisäksi Torsti on MH sekä LT testattu. Sillä on myös TOKO’ssa kisa oikeus AVO-luokkaan. Torsti on DNA -testattu silmistä normaaliksi.

Luonteeltaa Torsti on sosiaalinen ja avoin koira, joka tulee toimeen kaikkien kanssa. Se on nopea ja helppo koira koulutta sekä lelulla, että namilla. Torsti on luonteeltaa työhullu, eikä sitä tarvitse kahta kertaa kehoittaa tekemään.

Torstilla on ennestään yksi pentue kennelissä No Doupt

Torstin emä on Merrymaking Spring Fairy ”Maili” kisaa agilityn kolmosluokassa, missä sillä on 2 sertiä perusradalta. Lisäksi Maili on LT-testattu Maililla on myös 2 pentuetta.

Torstin isä on Starky Young and Ruthless ”Julius” joka asuu Hannan luona Lappeenrannassa ja se harrastaa toko ja näyttelyitä.

Kuvaa klikkaamalla saat sen isommaksi.

Video Konnan pentutreenistä sekä haastattelu Iltasanomissa

Artikkeli Konnasta Iltasanomissa.

FI KVA, FI TVA, BH RT Alive ”Riina” NOM 4 ja joukkue pronssia!

picsart_09-24-08-52-27

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.

%d bloggers like this: